Despre proiect

Heading for the Future (H4TF) este un program de 4 săptămâni care oferă o experiență de lucru pentru tinerii care doresc să-și descopere vocația, printr-o serie de sesiuni practice conduse de facilitatori specialiști în diverse domenii. Evenimentul se desfășoară online, pe perioada lunii noiembrie.

De ce organizăm evenimentul?

În contextul în care tot mai puțini tineri au parte de oportunități practice care să-i pregătească pentru carieră, inițiativa Heading for the Future își propune să fie un liant între studenți și piața muncii, oferindu-le un set de abilități valoroase și necesare angajării.

Dacă încă nu ești sigur că domeniul de studii pe care l-ai ales ți se potrivește sau dacă vrei să-ți începi cariera cu un boost, proiectul ăsta este pentru tine. Vei putea lua parte la workshop-uri, studii de caz și activități de echipă menite să te apropie de mediul de business din România.

Programul va începe pe 6 noiembrie și timp de 4 săptămâni vei lua parte la o experiență de lucru simulată alături de specialiști care vor fi acolo să te învețe și să-ți ofere sprijinul lor. Ne propunem să creăm o comunitate unică de talente găzduită de AIESEC, unde toată lumea să poată beneficia de sprijin pentru procesul de pregătire a carierei. Ca parte a acestei comunități, ai șansa să te conectezi cu alți studenți și să-ți construiești propria rețea de cunoștințe din diferite industrii.

Totodată, Heading for the Future reprezintă o platformă pentru companiile care caută să instruiască și să angajeze un potențial talent în comunitatea lor. Acestea vor susține ateliere săptămânale pe un subiect specific timp de patru săptămâni, fiecare atelier fiind urmat de o sesiune interactivă de întrebări cu participanții.

Ce spui, ești gata să-ți explorezi pasiunea?

Cine organizează?

AIESEC este cea mai mare organizaţie internațională de tineri din lume, fiind prezentă în peste 2400 de universităţi din 111 ţări şi teritorii și având o istorie de 73 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor. Suntem o platformă globală pentru tinerii care își explorează potențialul de leadership. Impactul organizației noastre poate fi văzut prin absolvenții noștri care reprezintă afaceri, ONG-uri și lideri mondiali, inclusiv un laureat al Premiului Nobel pentru Pace, Martti Ahtisaari din Finlanda.

AIESEC Romania

https://aiesec.org.ro/

https://www.facebook.com/AIESECinRomania

https://www.instagram.com/aiesecromania/