Se vorbește din ce în ce mai mult despre cât de important este să fii potrivit culturii organizaționale în cadrul căreia îți desfășori activitatea. Acest cultural fit face căutarea unui loc de muncă mai conștientă și eficientă. Mai rar, însă, vine vorba despre propriile noastre valori și cum putem pleca de la acestea în căutarea companiei în care vrem să ne dezvoltăm.

Cultura definește mediul de lucru, dar valorile arată modul în care companiile prioritizează, ghidează deciziile și reconciliază conflictele. A lucra într-o companie care împărtășește valorile tale, te poate ajuta să găsești semnificație în munca ta să îți păstrezi motivația și satisfacția la locul de muncă.

Dar înainte de toate, trebuie să îți cunoști și descoperi valorile care te ghidează. Cum ajungi să deții lista principalelor valori personale? Ce metode poți aplica și căror întrebări ar trebui să le găsești răspuns în acest proces? Poți descoperi împreună cu Alice Voica, HR Manager, McDonald’s România pe 23 mai, începând cu ora 11:00.

Alice își propune o discuție informală de aproximativ o oră în care întrebările și curiozitățile voastre își vor găsi contextul potrivit de dezbatere.

*Sesiunea va avea loc pe platforma ZOOM.

Pe curând!