Ai auzit? World Affairs Forum dă startul înscrierilor pentru cea de-a doua ediție. WAF2022 e pe cale să decoleze.

Dacă ești pasionat de sfera relațiilor internaționale și a diplomației, iar dezbaterea aspectelor socio-politice a fost mereu o activitate interesantă pentru tine, atunci acesta este începutul călătoriei tale .

Vrei să îți îmbunătățeşti gândirea critică? Poate te interesează subiecte precum eticheta și protocolul în diplomație sau diferențele culturale între continente. Cum ar fi să ai parte de un dialog cu ambasadorii Spaniei, Indiei sau Pakistan?

Drumul tău în World Affairs Forum va fi marcat de workshop-uri prin intermediul cărora îți vei putea testa și dezvolta cunoștințele. Întâlnirile și training-urile susținute pe parcursul proiectului te vor aduce aproape de specialiști ai domeniului , având ocazia de a comunica direct cu aceștia.

Ce lipsește? Să te alături ediției cu numărul II a World Affairs Forum și să descoperi împreună cu participanții noştri fenomenele socio-politice din cadrul relațiilor internaționale şi al diplomaţiei.

Înainte de a începe călătoria află ce este World Affairs Forum:

Este un proiect gratuit, gândit pentru tinerii interesați de relații internaționale și diplomație.

Structurat în două module, primul modul aduce workshopuri si traininguri pe subiecte sociale şi politice, iar cel de al doilea se axează pe vizite în cadrul ambasadelor, pentru ca studenții să intre în contact cu lumea diplomatică.

Cele două module vor avea loc între 7-10 aprilie şi 12-15 aprilie, în sistem hibrid.

Nu ezita să accesezi linkul atașat mai jos și îmbarcă-te într-o aventură inedită în lumea relațiilor internaționale!

Aplică la link-ul următor până pe 27 martie: https://bit.ly/3KIxJJ3