În data de 17 martie 2022, la ora 16.00, a avut loc întâlnirea cu reprezentanţii ID Logistics, una din cele mai mari firme din domeniu, care activează la nivel internațional.

Au fost alături de studenți, pregătiţi să răspundă întrebărilor acestora:

  • D-na. Laura Calistru – Director Resurse Umane_ ID Logistics Romania, cu o bogată experienţă în consultanţă şi managementul resurselor umane în diferite domenii de activitate: bancar, retail şi logistică. De-a lungul carierei, pe parcursul a peste 20 ani ca psiholog şi specialist în resurse umane, a contribuit la creşterea organizaţiilor, dezvoltând o cultură organizațională a performanței, axată pe oameni și colaborare.
  • Dl. Paul Nita – Director general _ ID Logistics Romania. Pasionat de logistică, cu o experienţă de peste 15 ani, specializat în Management (absolvent de ASE). Este convins ca numai în echipă se pot obţine cele mai bune rezultate, iar concentrarea pe performanţă şi îmbunătăţire continuă reprezintă cea mai valoroasă strategie în carieră. Este convins că evoluţia se bazează pe progres, iar progresul se găseşte numai în afara zonei de confort.

Studenții au aflat informații din acest domeniu de interes pentru ei și dezvoltarea lor profesională.